זהו כלי עבודה לכל דבר ועניין וכמו שלא הייתם רוצים שבעל מקצוע יבצע בעבורכם עבודה עם כלי עבודה זולים או כאלו שהוא מצא ברחוב בחינם, כך גם אתם צריכים להתייחס אל המקצוע הזה ברצינות ולהבין שהתוסף הזה הוא כלי עבודה לכל דבר ועניין.
הרעיון הוא בעצם לאתר כמה שיותר מילות מפתח שרלוונטיות לאתר אותו אנו מקדמים.
העבודה של מקדם האתרים בהקשר הזה היא לייעץ לבעל האתר לקראת מועד חידוש הדומיין, על היקף החידוש המבוצע לדומיין, שנים קדימה.
בדרך כלל, מקדם אתרים יבחר את העמודים שחשוב יהיה לו לקדם במנוע החיפוש, ויעדכן את תגי התיאור שלהם בהתאמה.
למי שזה מעניין אותו, יש פה סרטון רשמי של גוגל המכיל הסבר מאד בסיסי (באנגלית) על איך גוגל עובד:
אתרים שבהם לא הוגדרו כותרות כשורה גם יקבלו ציון נמוך יותר וגם העכבישים של גוגל יבקרו בהם בתדירות רחוקה (זה נקרא "תקציב זחילה").
לפני שאתם מתחילים בפרויקט קידום אתר, עליכם יהיה לשקף לעצמכם, וגם כמובן ללקוח, את המצב ההתחלתי של האתר.
לאחר שיש לכם רשימה התחלתית של ביטויים (מומלץ לארגן בקובץ אקסל), זה הזמן לייצר תוכן עבור הביטויים האלה.
רכשתי אצל עשהאל קורס דיגיטלי לקידום check here אתרים באינטרנט.בתור אחד שרוכש כל אחד קורסים, אני חייב להגיד שהקורס מפוצץ בחומר, מוסבר מעולה, עם קבוצת וואטסאפ מצויינת ותמיכה מעולה.
מעבר לרלוונטיות, חשוב לוודא שהביטויים שנבחר הם באמת הביטויים שאנשים מחפשים.
לא משנה לאיזה ערך תיכנסו, ברוב המקרים אתם תוכלו לזהות בטקסט "קישורים פנימיים" שאלו בעצם מילים שלרוב מקבלות הדגשה / צבע שונה משאר הטקסט, ניתן ללחוץ עליהן ולהגיע אל עמוד רלוונטי שמסביר על אותו ביטוי או מרחיב עליו.
כותרת טובה המוצגת במנוע החיפוש יכולה לגרום לאחוזי הקלקה גדולים יותר, להזרמת תנועה רבה יותר של גולשים ממנוע החיפוש, ואף להשפיע על המיקום של העמוד בדף תוצאות החיפוש.
אם אתם עושים את צעדכם הראשונים בתחום קידום אתרים אורגני, סביר להניח שרוב הדברים שם יישמעו לכם כמו סינית ולכן מומלץ לפנות לאיש מקצוע לעזרה בנושא.
ה"עכבישים" האלו שגוגל מפעיל עולים לא מעט כסף, כנראה במיליוני דולרים ולכן, בכדי לחסוך בעלויות ובשביל להספיק יותר סריקות, גוגל דאג לכך שהעכבישים הללו יצליחו להבין על מה אתר מדבר דרך סריקת הכותרות שבו.